1- стаен, Възраждане

Галерия със снимки
 • Апартаменти
  58 m2
  bedroom 1 Спални
  bathroom 1 Бани
 • € 22,990
  Статус на оферта: Актуално
  Година на построяване: 2017
 • Тип на апартамента: Едностаен
  Етаж: 1
  Етажи в сградата: 5
  Състояние: Необзаведено
 • Строистелство: Тухлено строителство
  Статус на обекта: Завършено
  Отопление: Електрическо отопление
 • elevatorАсансьор
 Описание
SamHOme.Bg Реф. Номер: 7096 имотиварна.com
Описание на имота: 
Входно антре; баня и тоалет в едно, слънчева дневна в която са обособени кухненски бокс, място за мека мебел с излаз на веранда и кът за спане.
Състояние: 
Апартаментита се издава по БДС - Стени и тавани: машинноположена гипсова мазилка, Под: нивелирана циментова замазка, готова за полагане на подови настилки, Санитарни помещения: циментова замазка и мазилка, ВиК инсталация: на тапа, Ел. инсталация: изградена до фасунги, ключове и контакти по БДС, Kомуникации: изводи за интернет, ТВ, телефон и монтирана домофонна система, Входна врата: блиндирана.
Сграда:
 Висококачествено „Ново Строителство“ – железобетонна конструкция монолитна зидария  с висок клас тухли на водещи производители . Висок клас ПВЦ дограма. Топлоизолационна система. Силикат-силиконова фасадна мазилка с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект.
Отлична локация: Квартал „Възраждане“ е жилищен комплекс, в западната част на гр. Варна, състоящ се от 4 микрорайона. Тук се намират четири детски градини, едно основно училище, бензиностанции, газостанции, кафенета, хипермаркетът Кауфланд и множество супермаркети като Lidl и ЦБА. Има и високоетажно жилищно строителство, с наличие на блокове на 16 етажа. Комплексът е свързан с централната част на града посредством тролейбусни и множество автобусни линии.
РЕАЛНИ ИМОТИ С РЕАЛНИ СНИМКИ samhome.bg.
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!  


Карта местоположение

 За Имота

Преглед
1- стаен, Възраждане Продажба
€ 22,990
Град: Варна
Регион: Възраждане 3
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 7096

 Брокер

 Съобщение

4 - 2 = ?
Top