Продава къща м-т Евксиноград Варна

Галерия със снимки
 • Къщи
  51 m2
  Двор : 874 m2
  bedroom 3 Спални
  bathroom 1 Бани
 • € 65,000
  Статус на оферта: Спрян
  Година на построяване: 1985
 • Етаж: 2
  Етажи в сградата:
  Строистелство: Тухлено строителство
  Статус на обекта: Завършено
 Описание
ТОК И ВОДА С ПАРТИДИ!!!
SamHOme.Bg Реф. Номер:10333
Продава се ъглов парцел с малка вила в района на Евксиноград (местност Траката). Намира се на ул. 13-та на 700 метра от главния път Варна-Златни пясъци.Имотът е с площ от 874 кв. м, и 51 кв. м. застроена площ на къщата, и 15 кв. м. гараж. Постройката е за ремонт. Първия етаж включва коридор и стълбище, всекидневна, кухня и една малка стая. На втория етаж има една малка стая с остъклена тераса. Баня и тоалет - външни. Допълнителна външна мивка, пещ и площадка. Мястото е оградено добре с бетон и мрежа. Ток и вода с партиди. Имота е на септична яма, но може да се включи към канализация. В района има интернет, телефон, телевизия, СОД и всякакви безжични комуникации.
На 10 мин. с кола от центъра на града, редовен градски транспорт, хранителни магазини, бензиностанция. Асфалтов път, чудесен целогодишен достъп. Овошки, лози. Спокойствие, чист въздух и зеленина на минути от града.
Подходящо място за целогодишно живеене!
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Продава къща м-т Евксиноград Варна Продажба
€ 65,000
Град: Варна
Регион: м-т Евксиноград
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 10333

 Съобщение

6 + 6 = ?
Top