Кантона Жилищна сграда Варна

Галерия със снимки
 • Жил. сгради
  1600 m2
 • € 560
  Статус на оферта: Актуално
  Година на построяване: 2019
 • Етаж: -1
  Етажи в сградата: 5
  Състояние: БДС
  Строистелство: Тухлено строителство
 • Статус на обекта: В строеж
  Отопление: Електрическо отопление
 • elevatorАсансьор
 Описание
SamHOme.Bg Реф. Номер: 10335     
Описание на имота: Сградата р
азполага с различни по-размер 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни, Магазини като има възможност за преустройство и обединяване. Рзполага и с Парко-Места
Състояние: 
Жилищата се завършват по БДС, като могат да бъдат издадени До Ключ : Екстериорна блиндирана врата. Под :коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и боядисани в светла гама на Craft . Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и окачен таван, и ПВЦ дограма. Цветове и материали по каталог предоставен от инвеститора. 
Сграда: Строителство се изпълнява се според последните европейски стандарти и норми за качество: Конструкцията е проектирана с монолитна скелетна стоманенобетонна конструкция. Зидария изпълнена с най-висок клас Австрийски керамични блокове на фирмата Wienerberger Porotherm 25 N+F Ligh.
Отлична локация в непосредствена близост до: Парк, главни пътни артерии с редовен градски транспорт, магазини, училища, детски градини и заведения. 
РЕАЛНИ ИМОТИ С РЕАЛНИ СНИМКИ samhome.bg.
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Кантона Жилищна сграда Варна Продажба
€ 560
Град: Варна
Регион: Аспарухово
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 10335

 Брокер

 Съобщение

4 X 9 = ?
Top