Продава 3-СТАЕН апартамент Базар Левски Варна

Галерия със снимки
 • Тристаен
  75 m2
  bedroom 2 Спални
  bathroom 1 Бани
 • € 52,000
  Статус на оферта: Новa
  Година на построяване: 1979
 • Етаж: 4
  Етажи в сградата: 4
  Състояние: Полу-обзаведено
  Строистелство: Панелено строителство
 • Статус на обекта: Завършено
 Описание
SamHOme.Bg Реф. Номер:11601
Samahaome.bg  Pродава апартамент разположен на 4-ти етаж в панелна сграда. Жилището се състои от коридор, кухня с трапезария, хол, спалня, две тераси(една голяма тераса пред хола и кухнята на юг и втора тераса пред спалнята), комбиниран санитарен възел, голяма маза. 
Апартамента е в добро състояние, но се нуждае от осъвременяване. Продава се напълно обзаведен и готов за нанасяне или отдаване под наем. 
Имота се намира в отличен и предпочитан район, в непосредствена близост до Базар Левски! Наоколо са разположени множество училища, университети, детски градини, търговски обекти, автобусни спирки, детски площадки и др. Сграда:Панелен жилищен блок: Характерно масово строителство за 70-те и 80-те години, популярни, заради изключителната функционалност на жилищата. Реална квадратура и голяма височина на помещенията. Построен от стандартни стоманобетонни елементи, произведени предварително от Домостроителен комбинат. Висококачествено, утвърдено и устояло на времето строителство, устойчиви на сеизмични натоварвания.РЕАЛНИ ИМОТИ С РЕАЛНИ СНИМКИ samhome.bg.
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Продава 3-СТАЕН апартамент Базар Левски Варна Продажба
€ 52,000
Град: Варна
Регион: Левски
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 11601

 Съобщение

5 X 8 = ?
Top