Продава 4-стаен Окръжна болница Варна

Галерия със снимки
 • Четиристаен
  100 m2
  bedroom 3 Спални
  bathroom 2 Бани
 • € 97,990
  Статус на оферта: Актуално
  Година на построяване: 1980
 • Етаж: 5
  Етажи в сградата: 8
  Състояние: Полу-обзаведено
  Строистелство: Панелено строителство
 • Статус на обекта: Завършено
 • elevatorАсансьор
 Описание
Четири стаи! Отлична локация! Луксозно обзаведен!
Най- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 12862
Отлична локация в непосредствена близост до:
 бул. Васил Левски, Окръжна болница и ХЕИ
Описание на имота: 
 Дневен тракт с кухня, три спални, три тераси,  2 бани и тоалетна - отделни помещения.
Състояние:
Апартаментът се предлага полуобзаведен с изцяло извършен основен ремонт: сложени са нова блиндирана входна врата, луксозни вътрешни интериорни врати в цвят „Златен дъб", както и многокамерна дограма „Хамър“ също в цвят „Златен дъб“ с немски обков и  троен стъклопакет. Таваните са проектирани от дизайнер и са на няколко нива. Изцяло подменени ВиК и електрическа инсталация. Кухнята е изцяло оборудвана с нови електроуреди. Всекидневната и две от спалните са обзаведени с  естествен дъбов паркет,  лакирани са с лак "Сократис". Третата спалня разполага с норвежко подово отопление „Адакс“ от изключително висок клас. Таваните са проектирани от дизайнер и са на няколко нива. Жилището има вградено LED осветление и многостепенно LED осветление във всички стаи и коридора. Коридорът е венецианска мазилка. Терасите също са нови, като две от тях са открити, а другата е остъклена с дограма в цвят "Златен дъб". Банята и тоалетната са оборудвани с нов фаянс и гранитогрес, с вградена тоалетна. Изцяло са подменени ВиК и електрическата инсталация, има и ново електрическо табло. 
Сграда:
 Панелно строителство. Апартаментът е изцяло саниран - има вътрешна и външна изолация с керамична вата и фибран. Около сградата има удобно място за паркиране. 
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Продава 4-стаен Окръжна болница Варна Продажба
€ 97,990
Град: Варна
Регион: Окръжна Болница
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 12862

 Съобщение

1 X 8 = ?
Top