Продава Къща с. Аврен Област Варна

Галерия със снимки
 • Къщи
  205 m2
  Двор : 850 m2
  bedroom 4 Спални
  bathroom 2 Бани
 • € 39,990
  Статус на оферта: Новa
  Година на построяване: 1989
 • Етаж:
  Етажи в сградата: 2
  Състояние: Необзаведено
  Строистелство: Тухлено строителство
 • Статус на обекта: Завършено
  Отопление: Електрическо отопление
 Описание
Реновирана къща в близост до Камчия!
Най-актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 17067
Отлична локация в с.Аврен.
Аврен е село в Североизточна България. То е административен център на община Аврен, област Варна. Намира се на около 30км от град Варна.
Плажът на Камчия край село Аврен е един от най-големите и привлекателни пясъчни плажове на нашето крайбрежие.
Красивата природа, чистият въздух и спокойствието, които предлага селото, както и близостта му до гр. Варна го превръщат в желано място за отдих и постоянно живеене.
В Аврен е изградена много добра инфраструктура - пътищата са в добро състояние, има добра транспортна връзка с областният център Варна и всички населени места в общината. Селото е електрифицирано и водоснабдено и има възможност за газификация. Жителите на селото имат достъп до всички съвременни комуникации - интернет, телефон, сателитна телевизия, покритие на всички мобилни оператори, изграден е и информационен център.
Описание на имота:
Къщата е двуетажна с площ от 114 кв.м., като всеки етаж е 57 кв.м. Първият етаж е разпределен на две стаи с килер, а вторият не е зазидан и новите собственици имат възможност да го довършат изцяло по свой вкус и идея. Към имота има допълнителна постройка с площ от 91 кв.м., обособена за живеене със две основни стаи - дневна и спалня и санитарни помещения - баня, тоалет и килер. Има партиди за ток и вода. Дворът е с площ от 850 кв.м. с лице на асфалт и югоизточно изложение
Състояние: Къщата е реновирана, покривът е изцяло нов, сменена дограма. Основната сграда е по БДС, а допълнителната е ползвана за живеене и има старо обзавеждане.
Сграда: Къщата е изградена от камък и тухла.
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Продава Къща с. Аврен Област Варна Продажба
€ 39,990
Град: област Варна
Регион: с.Аврен
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 17067

 Съобщение

9 X 5 = ?
Top