Продава 4 стаен Бриз Варна

Галерия със снимки
 • Четиристаен
  141 m2
  bedroom 3 Спални
  bathroom 2 Бани
 • € 129,900
  Статус на оферта: Новa
  Година на построяване: 2021
 • Етаж: 2
  Етажи в сградата: 5
  Състояние: БДС
  Строистелство: Тухлено строителство
 • Статус на обекта: В строеж
  Отопление: Електрическо отопление
 Описание
Морска панорама !!! Дневен тракт 40 кв.м. !!! Три спални !!!!
Най- актуалните Имоти са на https://samhome.bg Реф. Номер: 19212
Отлична локация в непосредствена близост до:
 На 10 минути от центъра ( Катедралата) на гр. Варна, от Морската градина и от най-близкия курортен комплекс „Св. Константин и Елена“. В района, в рамките на 1км се намират няколко от магазините на вериги хипермаркети LIDL, BILLA, Kaufland, CBA.
Районът е околоградски с много зеленина и чист въздух ( надморска височина 165м над градската част на Варна), отпред морски пейзаж, назад борова гора. Съгласно одобреният ОУП на гр. Варна, жилищната сграда няма да бъде засенчена от други обекти, защото теренът е с голяма денивелация и пред него е предвидено изграждане на площи за озеленяване и инженерна инфраструктура.
Описание на имота: Състои се от голям и светъл хол с кухненски бокс, три спални, мокро помещение, голяма гардеробна, две бани и тоалетни.
Състояние: Актуално от приложените снимки.

Сграда: Сградата е изградена с масивна железо-бетонна конструкция с високо ефективни тухлени стени Winer Berger, отговаряща на най-високите противоземетръсни стандарти.
Основната фасада е с южно изложение. Сигурен и удобен достъп по кратък бетонов път.
Осигурени са всички комуникации (с новоизградена инфраструктура): градски водопровод и канализация, електрозахранване от Енерго про, природен газ, оптичен интернет, кабелна и сателитна телевизия, телефон. Висока степен на сигурност: контролиран достъп с безконтактна карта/жетон и видеодомофонна система. Осигурена е възможност за електронна охрана и външна система за видеонаблюдение. Изградени са дренажна система за отвеждане на подпочвените води и система за отвеждане на дъждовните води. Предвидена е система за автоматично напояване на зелените площи в двора. На северната фасада встрани от стълбищната клетка са предвидени технологични площадки закрити с алуминиеви жалузи за инсталиране на отоплителната и климатизационна техника, с което е осигурена възможност за запазване на елегантния вид на всички фасади на сградата.
Предвидена е възможност за икономично енерго-ефективно отопление/климатизация с външно дистанционно управление. Персонална система за аспирация (с висок дебит) на кухненския тракт на всеки апартамент. Осигурен закрит паркинг за 5 автомобила в партерния етаж.
Осигурен е достъп през втори (заден) вход на сградата откъм вътрешния двор с 5 открити паркоместа и автоматична портална врата. Пред сградата е предвидена възможност за осигуряване на допълнителни паркоместа за гости.
Към настоящият момент сградата е пред акт 16.
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Продава 4 стаен Бриз Варна Продажба
€ 129,900
Град: Варна
Регион: Бриз
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 19212

 Брокер

 Съобщение

9 + 1 = ?
Top