Още филтри
Референтен номер
Цел
Тип имоти
Град
Регион
Състояние
Цена

Спални

брой

кв.м.

брой

 Наеми Тристаен (386)

Наеми 3-СТАЕН апартамент… Отдаден
€ 395

Наеми 3-СТАЕН апартамент Левски

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 85 m2
1
2
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Наеми
€ 250

Наеми 3-СТАЕН апартамент Аспарухово Варна

Аспарухово,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 100 m2
2
1
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Наеми
€ 400

Наеми 3-СТАЕН апартамент Левски Варна

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 90 m2
2
2
Наеми 3-стаен Общината… Отдаден
€ 500

Наеми 3-стаен Общината Варна

Общината,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 145 m2
1
2
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Наеми
€ 325

Наеми 3-СТАЕН апартамент ВИНС Варна

Винс,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 65 m2
1
2
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Отдаден
€ 325

Наеми 3-СТАЕН апартамент Окръжна болница…

Окръжна Болница,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 90 m2
1
2
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Отдаден
€ 275

Наеми 3-СТАЕН апартамент Чаталджа

Чаталджа,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 80 m2
2
2
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Отдаден
€ 275

Наеми 3-СТАЕН апартамент Цветен квартал

Цветен квартал,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 78 m2
1
2
Под наем 3-стаен апартамент… Отдаден
€ 250

Под наем 3-стаен апартамент ЗК Тракия Варна

Зк Тракия,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 70 m2
1
2
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Наеми
€ 195

Наеми 3-СТАЕН апартамент Левски Варна

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 71 m2
1
2
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Отдаден
€ 225

Наеми 3-СТАЕН апартамент Левски Варна

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 68 m2
1
1
Наеми 3-СТАЕН апартамент… Наеми
€ 450

Наеми 3-СТАЕН апартамент Трошево Варна

Трошево,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 90 m2
2
2
Top