Още филтри
Референтен номер
Цел
Тип имоти
Град
Регион
Състояние
Цена

Спални

брой

кв.м.

брой

  Тристаен (346)

Под наем 3-стаен апартамент,… Новa Наеми
€ 300

Под наем 3-стаен апартамент, Левски

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 110 m2
3
2
Под наем 3-стаен апартамент,… Новa Наеми
€ 225

Под наем 3-стаен апартамент, Чайка

Чайка,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 74 m2
1
1
Продава 3-стаен, м-т… Новa Продажба
€ 160,000

Продава 3-стаен, м-т Траката

м-т Траката,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 154 m2
1
2
Продава 3-стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 99,800

Продава 3-стаен апартамент, Център

Център,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 90 m2
1
2
Под наем 3-стаен Винс Новa Наеми
€ 500

Под наем 3-стаен Винс

Винс,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 110 m2
1
2
Продава 3- стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 123,000

Продава 3- стаен апартамент, Винс

Винс,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 120 m2
1
1
Продава 3- стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 65,800

Продава 3- стаен апартамент, Погреби

Погребите,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 85 m2
1
2
Продава 3-СТАЕН апартамент… Продадено
€ 75,000

Продава 3-СТАЕН апартамент Колхозен пазар…

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 78 m2
1
2
Продава 3-стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 53,900

Продава 3-стаен апартамент, Погреби

Погребите,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 62 m2
1
1
Продава 3-стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 91,500

Продава 3-стаен апартамент, кв.Чайка

Чайка,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 65 m2
1
2
Продава 3-СТАЕН апартамент… Новa Продажба
€ 134,000

Продава 3-СТАЕН апартамент Чайка

Чайка,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 104 m2
2
2
Продава 3- стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 84,990

Продава 3- стаен апартамент, Спортна Зала

Спортна Зала,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 88 m2
1
2
Top