Още филтри
Референтен номер
Цел
Тип имоти
Град
Регион
Състояние
Цена

Спални

брой

кв.м.

брой

 Продажба Тристаен Варна (75)

Продава 3-стаен апартамент,… Продажба
€ 133,368

Продава 3-стаен апартамент, Възраждане 4

Възраждане 4,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 111 m2
2
2
Продава 3-СТАЕН апартамент,… Продажба
€ 186,000

Продава 3-СТАЕН апартамент, Спортна зала,…

Спортна Зала,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 85 m2
1
2
Продава 3-стаен апартамент,… Продажба
€ 125,000

Продава 3-стаен апартамент, м-ст Траката

м-т Траката,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 100 m2
2
2
Продава 3-стаен Левски… Новa Продажба
€ 179,000

Продава 3-стаен Левски Варна

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 111 m2
2
2
Продава 2-стаен Погреби… Новa Продажба
€ 99,500

Продава 2-стаен Погреби Варна

Погребите,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 77 m2
1
1
Продава 3-стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 195,000

Продава 3-стаен апартамент, Център, Варна

Център,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 113 m2
2
2
Продава 3-СТАЕН апартамент… Продажба
€ 95,000

Продава 3-СТАЕН апартамент Владислав Варненчик…

Владиславово,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 65 m2
1
1
Продава 3-СТАЕН апартамент… Спрян Продажба
€ 132,500

Продава 3-СТАЕН апартамент Левски 1 Варна

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 75 m2
1
2
Продава 3-стаен Погреби… Продажба
€ 86,000

Продава 3-стаен Погреби Варна

Погребите,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 75 m2
1
2
Продава 3-стаен апартамент,… Продадено
€ 116,000

Продава 3-стаен апартамент, Левски

Левски,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 60 m2
1
1
Продава 3-стаен, Младост… Продажба
€ 139,900

Продава 3-стаен, Младост 1 Варна

Младост,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 102 m2
2
2
Продава 3-стаен, Младост… Новa Продажба
€ 137,500

Продава 3-стаен, Младост 1 Варна

Младост,Варна,България

Тип имоти: Тристаен
Площ: 112 m2
2
2
Top