Под наем 3- стаен, Спортна зала

Галерия със снимки
 • Тристаен
  80 m2
  bedroom 2 Спални
  bathroom 1 Бани
 • € 400 на месец
  Статус на оферта: Актуално
  Година на построяване: 2000
 • Етаж: 5
  Етажи в сградата: 5
  Състояние: Обзаведено
  Строистелство: Тухлено строителство
 • Статус на обекта: Завършено
 Описание
Луксозен. Слънчев. Уютен.
SamHOme.Bg Реф. Номер: 2302

Описание на имота:  
Жилището се състои се от коридор, две спални, голям дневен тракт с прилежаща кухня, баня и тоалет отделно и две малки тераси. 
Състояние: 
Апартамента е газифициран и разполага с всичко необходимо за комфортен начин на живот в т. ч. оборудвана кухня, газов котел, климатик и TV LCD 32''. Има окабеляване за Интернет и кабелна телевизия. Подходящ е за използване от чуждестранен мениджър със семейството си или двама индивидуалисти. Посочената цена е за дългосрочно отдаване. В рамките на летния сезон се обсъждат индивидуални пакети нощувки.  
Сграда: Висококачествено, утвърдено и остояло на времето монолитно строителство  – железобетонна конструкция доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията. Монолитна зидария изпълнена с изключително здрава и изпечена керамика Български тухли. Ръчно измазани стени с циментова замазка. Подова замазка с подложен 7-8 см. керамзит гарантиращ изключителна шумо и топло изолация. Здрава циментова външна мазилка на сградата.
Отлична локация в непосредствена близост до:  на 5 минути пешеходна дистанция от Морската градина
Агенция Sam. HOme Ви предлага: БЕЗПЛАТНА консултация в уютен офис в централната част на гр. Варна, БЕЗПЛАТЕН оглед на избрания от Вас имот, изготвяне на договор за наем между двете страни.ДОВЕРЕТЕ се на нашия ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и спестете ВРЕМЕ И ПАРИ!

 За Имота

Преглед
Под наем 3- стаен, Спортна зала Наеми
€ 400
Град: Варна
Регион: Спортна Зала
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 2302
From: 01/26/2018
To:

 Брокер

 Съобщение

7 X 2 = ?
Top