Двустаeн апартамент,Гръцка махла

Галерия със снимки
 • Двустаен
  76 m2
  bedroom 1 Спални
  bathroom 1 Бани
 • € 92,000
  Статус на оферта: Нов
  Година на построяване: 2016
 • Етаж: 2
  Етажи в сградата: 6
  Строистелство: Тухлено строителство
  Статус на обекта: Завършено
 • Отопление: Електрическо отопление
 • elevatorАсансьор
 Описание
www.SamHOme.Bg Референтен номер:4152Двустаен апартамент до Морска градина! Топ локация!
Жилището е с чиста жилищна площ 70 кв.м.,на етаж 2 от 6 .
Разпределение : Коридор, кухня с трапезария, спалня, тераса,баня и санитарен възел перално помешение.Свободни паркоместа.
 Подходящ за отдаване под наем.  
Строителство :Висококачествено „Ново Строителство“ – железобетонна конструкция Монолитна зидария изпълнена с най-висок клас Австрийски керамични блокове на фирмата „Wienerberger“ – Porotherm 25 N+F Light . Висок клас ПВЦ 5-камерна дограма с 65мм профил и 24мм всесезонен стъклопакет . Топлоизолационна система “BAUMIT”ESP-60mm. Силикат-силиконова фасадна мазилка на фирмата “BAUMIT” с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект.   
Локация :Центъра на Варна се намира в южната част на града. През него минават множество пътни артерии, пешеходни улици и булеварди в неговите очертания живеят около 95 253 души.  Булевард 'Княз Борис I' е най-известната пешеходна улица. На нея са разположени най-скъпите бутици в града. Според брокери тя е втората най-скъпа улица в България след софийския булевард 'Витоша'. В центъра на Варна се намират повечето държавни и общински институции, двата най-големи културни центрове в източната част на страната - Фестивалният и конгресен център и Дворецът на културата и спорта; три от петте университета в града, както и много училища, здравни заведения, музеи, галерии, културни и информационни центрове.  
*приложените скици, визуализации и снимки са илюстративни и са с цел да Ви дадат максимално добра идейна представа за общия вид и разпределението на имота.   
SamHOme.Bg е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Двустаeн апартамент,Гръцка махла Продажба
€ 92,000
Град: Варна
Регион: Гръцка махала
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 4152

 Брокер

 Съобщение

9 X 6 = ?
Top