Комплекс Варна Парк

Галерия със снимки
 • Жил. сгради
  5500 m2
 • € 700
  Статус на оферта: Новa
  Година на построяване: 2019
 • Етаж: 1
  Етажи в сградата: 4
  Състояние: БДС
  Строистелство: Тухлено строителство
 • Статус на обекта: В строеж
  Двор: Да
  Отопление: Електрическо отопление
 • elevatorАсансьор
  garageГараж
  parkingПаркомясто
 Описание
SamHOme.Bg Реф. Номер: 8023 имотиварна.com
Описание: Жилищен комплекс „Варна Парк“ е перфектното съчетание между динамичната градска среда, спокойствето от близостта до природата и великолепна морска панорама. Комплексът разполага апартаменти с функционално разпределение и различна големина. Освен функционалност и уют на жилищните пространства, комплекс „Варна Парк“ ще предложи и модерно външно оформление с множество зелени площи, изграждане на детска площадка за игри и забавления, което ще осигури на обитателите възможност за почивка и разходки. Предвидено е изграждането на асфалтов път за директен достъп.
Състояние: Апартаментите се предлагат в степен на завършеност съгласно "БДС" – Екстериорна блиндирана врата.  Под: нивелирана замазка подготвена за полагане на гранитогрес, паркет или настилка по Ваш избор. Стени: машинно обработена гипсова мазилка с турбозол подготвена за боя или тапет по Ваш избор. Мокри Помещения: ръчно обработена циментова мазилка подготвена за полагане на фаянс и теракота .ВиК инсталация „на тапа“. ЕЛ инсталация: контакти, ключ и фасонки. ПВЦ дограма и интериорни врати. 
Сграда: Висококачествено „Ново Строителство“ – железобетонна конструкция монолитна зидария  с висок клас австрийски тухли Wienerberger Porotherm 25 N+F, Porotherm 12 N+F — направени от 100% естествен материал, с отлични шумо и топлоизолационни свойства; Висок клас ПВЦ 5-камерна дограма –  с четирисезонен двоен или троен стъклопакет. Топлоизолация и мазилка –Дебелина на изолацията по фасадите от екстудиран пенополистирол е 120 мм, а по дъна на тераси и лоджии – с дебелина 100 мм. Минерал-полимерна мазилка фасадна мазилка на с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект. Настилки – гранит по стълбища и входни пространства и висококачествен гранитогрес по тераси; Врати – входни блиндирани врати и вътрешни врати с каси и крила. Сградата, в която се намира имота е с асансьор, отлично поддържани общи части и контрол на достъпа. 
Отлична локация в непосредствена близост до: Пикадили Парк и Кауфланд, Стадио Варна, Професионална гимназия по химични и хранително-вкусови технологии, Частна езикова гимназия „Джордж Байрон“, както и Технически Университет Варна.
САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

 За Имота

Преглед
Комплекс Варна Парк Продажба
€ 700
Град: Варна
Регион: Бриз
Държава: България
Пощенски код: 9000
Референтен номер: 8023

 Съобщение

6 X 6 = ?
Top