Още филтри
Референтен номер
Цел
Тип имоти
Град
Регион
Състояние
Цена

Спални

брой

кв.м.

брой

  Едностаен (72)

Продава, 1- стаен, Евксиноград Продажба
€ 31,990

Продава, 1- стаен, Евксиноград

м-т Евксиноград,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 39 m2
1
1
Продава 1 стаен Възраждане… Новa Продажба
€ 31,999

Продава 1 стаен Възраждане 1

Възраждане 1,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 36 m2
1
1
Продава Едностаен, Колхозен… Продажба
€ 20,900

Продава Едностаен, Колхозен пазар

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 25 m2
1
1
Дава под наем 1-Стаен… Новa Наеми
€ 210

Дава под наем 1-Стаен Траката

м-т Евксиноград,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 50 m2
1
1
Дава под Наем Едностаен… Отдаден
€ 100

Дава под Наем Едностаен град Варна, Левски

Левски,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 24 m2
1
1
Продава, 1- стаен, Зк… Продажба
€ 49,990

Продава, 1- стаен, Зк Тракия

Зк Тракия,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 65 m2
1
1
Продава 1 стаен, Център Новa Продажба
€ 34,500

Продава 1 стаен, Център

Център,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 24 m2
1
1
Под наем едностаен апартамент,Чаталджа Новa Наеми
€ 350

Под наем едностаен апартамент,Чаталджа

Чаталджа,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 61 m2
1
1
Продава Едностаен,Лятно… Продажба
€ 17,900

Продава Едностаен,Лятно кино Тракия

Лятно кино Тракия,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 20 m2
0
0
Продава, 1- стаен, Център Новa Продажба
€ 24,990

Продава, 1- стаен, Център

Център,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 38 m2
1
1
Под наем ателие, Гранд… Отдаден
€ 180

Под наем ателие, Гранд Мол Варна

Гранд Мол Варна,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 50 m2
1
0
Продава 1-стаен ,Колхозен… Новa Продажба
€ 32,860

Продава 1-стаен ,Колхозен пазар

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 36 m2
1
1
Top