All Едностаен

Продава 1-стаен, Колхозен… Новa Продажба
€ 31,990

Продава 1-стаен, Колхозен пазар

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 46 m2
1
1
Продава 1-стаен, Бриз… Новa Продажба
€ 26,990

Продава 1-стаен, Бриз

Бриз,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 26 m2
1
1
Продава 1-СТАЕН , Трошево… Продажба
€ 19,800

Продава 1-СТАЕН , Трошево

Трошево,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 46 m2
1
1
Продава 1-стаен апартамент,… Новa Продажба
€ 40,600

Продава 1-стаен апартамент, Победа

Победа,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 36 m2
1
1
Продава 1-стаен, Център Новa Продажба
€ 27,800

Продава 1-стаен, Център

Център,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 30 m2
1
1
Продава 1-стаен, Погреби Спрян Продажба
€ 31,000

Продава 1-стаен, Погреби

Погребите,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 42 m2
1
1
Продава 1-стаен апартамент,… Продажба
€ 20,800

Продава 1-стаен апартамент, Западна промишлена…

Западна Промишлена Зона,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 28 m2
1
1
Продава 1-СТАЕН Левски… Продажба
€ 35,990

Продава 1-СТАЕН Левски Варна

Левски,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 42 m2
1
1
Продава 1-стаен, Колхозен… Продажба
€ 20,600

Продава 1-стаен, Колхозен пазар

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 20 m2
1
1
Продава 1-стаен, Цветен… Новa Продажба
€ 36,800

Продава 1-стаен, Цветен квартал

Цветен квартал,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 38 m2
1
1
Продава 1-стаен, Зимно… Продажба
€ 28,800

Продава 1-стаен, Зимно Кино Тракия

Зк Тракия,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 32 m2
1
1
Продава 1- стаен, Колхозен… Новa Продажба
€ 26,900

Продава 1- стаен, Колхозен пазар

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Едностаен
Площ: 35 m2
1
1

 Тип имоти

 Цел

 Инвестиционни Имоти

Продава, 2- стаен, Погреби Продажба
Продава, 2- стаен, Погреби
Погребите,Варна,България
€ 26,800
Продава, Многостаен… Продажба
Продава, Многостаен…
Център,Варна,България
€ 92,000
Продава, Тристаен, Варна,… Продажба
Продава, Тристаен, Варна,…
Цветен квартал,Варна,България
€ 109,000
Двустаен под наем Левски Отдаден
Двустаен под наем Левски
Левски,Варна,България
€ 300
Продава 4-стаен Гранд… Продажба
Продава 4-стаен Гранд…
Гранд Мол Варна,Варна,България
€ 72,800
Top