All Двустаен

Под наем 2-СТАЕН Левски Новa Наеми
€ 215

Под наем 2-СТАЕН Левски

Център,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 50 m2
1
1
Под наем имоти 2-СТАЕН… Новa Наеми
€ 200

Под наем имоти 2-СТАЕН апартамент Колхозен…

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 65 m2
1
1
Под наем имоти 2-СТАЕН… Новa Наеми
€ 175

Под наем имоти 2-СТАЕН апартамент Младост

Младост,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 45 m2
1
1
Под наем имоти 2-СТАЕН… Новa Наеми
€ 250

Под наем имоти 2-СТАЕН апартамент ВИНС

Винс,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 74 m2
1
1
Под наем имоти 2-СТАЕН… Новa Наеми
€ 300

Под наем имоти 2-СТАЕН апартамент Левски

Левски,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 55 m2
1
1
Под наем 2-СТАЕН апартамент… Новa Наеми
€ 300

Под наем 2-СТАЕН апартамент Левски Варна

Левски,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 70 m2
1
1
Под наем имоти 2-СТАЕН… Новa Наеми
€ 220

Под наем имоти 2-СТАЕН апартамент ЗПЗ

Западна Промишлена Зона,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 60 m2
1
1
Под наем 2-СТАЕН апартамент… Новa Наеми
€ 225

Под наем 2-СТАЕН апартамент Младост

Младост,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 62 m2
1
1
Под наем 2-стаен апартамент… Новa Наеми
€ 250

Под наем 2-стаен апартамент Окръжна болница…

Окръжна Болница,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 50 m2
1
2
Под наем 2-стаен Виница Новa Наеми
€ 250

Под наем 2-стаен Виница

Виница,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 70 m2
1
1
Под наем 2-стаен апартамент… Новa Наеми
€ 250

Под наем 2-стаен апартамент Цветен квартал

Цветен квартал,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 68 m2
1
1
Под наем 2-стаен апартамент… Новa Наеми
€ 165

Под наем 2-стаен апартамент Колхозен пазар…

Колхозен Пазар,Варна,България

Тип имоти: Двустаен
Площ: 50 m2
1
1

 Тип имоти

 Цел

 Инвестиционни Имоти

Продава, 2- стаен, Погреби Продажба
Продава, 2- стаен, Погреби
Погребите,Варна,България
€ 23,500
Продава, Многостаен… Продажба
Продава, Многостаен…
Център,Варна,България
€ 92,000
Двустаен под наем Левски Наеми
Двустаен под наем Левски
Левски,Варна,България
€ 300
Продава ОФИС, град Варна,… Продажба
Продава ОФИС, град Варна,…
Зк Тракия,Варна,България
€ 25,800
Дава под Наем ОФИС,… Наеми
Дава под Наем ОФИС,…
Победа,Варна,България
€ 210
Top